Založ si blog

Moslimovia „nech k nám prídu na dovolenku a nechajú tu peniažky“

Správu o tom, že niektorí moslimovia zvažujú odchod zo Slovenska, okomentovala istá fanúšička Vladimíra Putina na facebooku takto:

„S pánom Bohom, len nech idú. K nám nech prídu na dovolenku a nechajú tu peniažky.“

Možno by bolo praktickejšie, keby nám moslimovia jednoducho poukázali peniaze na účet zo zahraničia. Netreba, aby sem chodili. A Slováci-moslimovia, nech sa odsťahujú a môžu posielať peniažky tiež. V takom prípade nám už prekážať nebudú. Keď sa takto elegantne zbavíme moslimov, môžu sa odsťahovať aj židia, protestanti, Maďari, Rómovia, Rusíni, Vietnamci, kritici Putina, prívrženci arcibiskupa Bezáka, demokrati, mladé rodiny. Samozrejme, peniažky posielať treba aj ďalej 🙂 Šikovní mladí sa zo zahraničia budú môcť vrátiť na dovolenku raz za rok v čase Vianoc na 2 týždne. Vyhneme sa tak ohrozeniu našej kultúry prípadným kontaktom s vonkajším svetom.

Podobným heslom sa v posledných mesiacoch riadime aj vo vzťahu k EÚ. Peniažky z eurofondov posielajte, od nás nečakajte nič.

Akonáhle premiér zistil, že utečenci v slovenskej krčme nie sú vítaní, vykašľal sa na dohodnuté spoločné riešenie a začal nás „chrániť“. To jest, šíriť nenávisť a strach. Nebezpečenstvo, ktoré predstavujú moslimovia, okrem JUDr. Fica rýchlo odhalil aj JUDr. Procházka, JUDr. Danko, Dr. h. c., Ing. Figeľ, PHD, Ing. Sulík a iní.

Vďaka týmto pánom a kope iných exotov veľa slovenských deduškov a babičiek skutočne má strach o svoj život. Boja sa islamizácie Európy s odrezávaním hláv, boja sa, že nám moslimovia zoberú prácu a sociálne dávky, zabijú nás a budeme im musieť budovať mešity namiesto kostolov. (Všetky hrôzy sa, samozrejme, uskutočnia súčasne). Možno je to preto, že nemajú osobné skúsenosti s cudzincami alebo moslimami, možno typická slovenská potreba vodcu, ktorému treba veriť, možno vplyv spravodajstva a filmov, kde pozitívne zobrazenie moslimov takmer úplne absentuje.

Desivejšie je, koľko vysokoškolsky vzdelaných Slovákov dokáže šíriť najrôznejšie klamstvá a poplašné správy o utečencoch a migrantoch všeobecne. Nuž, hoaxy a hlúposti usilovne zdieľal aj historik a bývalý minister školstva Čaplovič, ktorý verí, že moslimovia tajne plánujú ovládnutie sveta. Údajný bývalý moslim „brat Rachid“ mu totiž vo videu na youtube vysvetlil, že moslimovia sa medzi sebou poznajú vďaka tomu, že nosia hodinky na pravej ruke, aby sa odlíšili od kresťanov… Čo by mohlo lepšie vystihnúť stav, v ktorom sa Slovensko nachádza, ako to, že takýto človek mal na starosti naše školstvo?

Postoje našej politickej scény z nás robia horúceho kandidáta na odchod zo Schengenu. A nie, nebolo by na tom nič dobré (pre nás).

Pravda je, že sa EÚ vôbec nepripravila na príchod utečencov z konfliktných oblastí, hoci správy o úteku miliónov ľudí nie sú žiadna novinka. EÚ robí príliš málo v krajinách, odkiaľ utečenci prichádzajú, azylový systém funguje v každom štáte odlišne, nie je možné požiadať o azyl na veľvyslanectvách európskych krajín, čo priamo núti ľudí prichádzať do Európy ilegálne.

Slovenská vláda (a opozícia) ani narýchlo prijaté riešenie nechce prijať, ale nikto neprišiel s lepším návrhom.

Politici žiadajú, aby sa problémy riešili tam, kde vznikajú. Múdro.

Plní si Slovensko záväzky pri prispievaní do potravinových fondov, aby napr. sýrski utečenci neutekali z Libanonu či Turecka ďalej do Európy lebo nemajú čo jesť? NIE.

Fico vyhlásil, že utečencov neprijmeme, ale poskytneme vojakov na zásah v Sýrii (takže neurobíme nič, lebo zásah so slovenskou účasťou sa nečrtá). Keď Francúzsko požiadalo o vojenskú pomoc v Mali, navrhli sme pomoc v podobe 5 ľudí.

Ekonomický migrant Sulík má strach z moslimských bábätiek a problémy chorých a bosých utečencov v okolitých krajinách chce riešiť vytvorením utečeneckých táborov v severnej Afrike. Ak solidarita, tak len so Sulíkom a sloboda len pre Sulíka, LEBO nie je moslim.

Internety vyhlasujú prezidenta Kisku za vlastizradcu, lebo si nemyslí, že utečencov treba utopiť v Stredozemnom mori.

Špeciálne nechutné sú podľa mňa stanoviská rôznych sýrskych ekonomických migrantov na Slovensku (napr. komunistu Jalala Suleimana), ktorí odmietajú prijatie sýrskych utečencov.

Pritom Slovensko má dlhoročné skúsenosti s utečencami. Azyl na Slovensku nedostane takmer nikto, ale pomáhali sme často pri azylovom procese do iných krajín. Cez Slovensko prešli tisíce ľudí bez komplikácii napr. do USA. Tí, ktorí u nás azyl získali, nespôsobujú nijaké problémy.

Máme skúsenosti, máme prostriedky, máme ubytovacie zariadenia, aby sme pomohli riešiť akútnu krízu. Namiesto toho, aby sme sa ukázali ako spoľahlivý partner, naháňajú politici hlasy najnechutnejšími spôsobmi. Prijatie utečencov by znamenalo aj vytvorenie mnohých pracovných miest – ľudí treba ubytovať, variť im, učiť ich jazyk apod. Namiesto toho, aby sme poskytli potrebnú pomoc, šírime nenávisť a paniku, lebo voľby.

Na Slovensku je veľa ľudí schopných a ochotných pomôcť. Pomáhajú cirkevné organizácie, mimovládne organizácie, dobrovoľníci, ktorí sa organizujú na facebooku. Vláda namiesto pomoci necháva monitorovať stánky s falafelom a vyhlasuje do sveta bludy o ucelených komunitách. Takže, zahraniční investori, zahraniční turisti, poďte k nám, dajte nám svoje peniažky, len preboha buďte Slováci.

Už dávno v diskusii s Michalom Havranom riaditeľ Migračného úradu pripomenul, že ľudia na Slovensku bežne pomáhali utečencom, ktorých našli napr. v blízkosti ukrajinskej hranice. V reálnom živote teda aj Slovák dá premrznutému utečencovi horúci čaj alebo jedlo. Nemáme tu dlhé zástupy žiadateľov o azyl. Stačilo by len ukázať ochotu a snahu spolupracovať, ako urobili napríklad Chorvátsko alebo Slovinsko.

Odpornú predvolebnú kampaň založenú na nenávisti sme tu mali x-krát. Tento raz obetným baránkom namiesto Rómov alebo Maďarov sú moslimovia a utečenci. Každý deň sa presviedčame, že klesnúť sa naozaj dá ešte hlbšie. Kým sa politici predháňajú v tom, kto nás lepšie ochráni pred moslimskými novorodencami a Bruselom, vonku mrznú ženy a deti.

Kým na internetoch vládne protimoslimská hystéria, zo Slovenska sa obrovskou rýchlosťou stáva krajina, v ktorej sa nedá žiť. JUDr. Fico to iste momentálne vidí ako svoj úspech, lebo zli „utečenci k nám aj tak nechcú ísť“, čo by mu malo vyhrať voľby. Priemernú krčmu to možno na pár dní poteší, kým nebude treba ísť do nevykúrenej nemocnice bez personálu. Že sa tu nedá žiť, zisťujú aj mnohí Slováci. Minimálne 80 percent mojich spolužiakov z maturitnej triedy je už a zahraničí a nezdá sa, že by sa chystali vrátiť.

Kam pôjdeme hľadať tisíce ľudí, ktorých naša ekonomika bude v najbližších rokoch urgentne potrebovať?

Naši odídu a cudzích nechceme. To je také slovenské.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hrozí martinskej mešite pogrom?

23.11.2016

Verím, že nie. Dúfam, že nie. Poslanec Peter Pčolinský zverejnil včera na svojom Facebooku informáciu z Martina: Akási iniciatíva žiada(la) zákaz výstavby mešít na Slovensku. Momentálne je veľmi nepopulárne povedať, že mešity na Slovensku už sú. Máme aj tú slávnu ucelenú moslimskú komunitu. Niečo mi hovorí, že zistenie pána poslanca bolo uverejnené v duchu jeho [...]

Kto, keď nie my?

27.09.2016

Nedávno premiér Fico vyvolal u liberálov pohoršenie, keď obhajoval vývoz zbraní zo Slovenska do celého sveta. Okrem iných obchodujeme aj so Saudskou Arábiou a naše zbrane skôr či neskôr skončia v Sýrii. Pri riešení utečeneckej krízy Fico veľmi hlasno žiada(l), aby sa o ľudí z vojnou zasiahnutých krajín starali tí, ktorí sú za boje zodpovední. Zdá sa, že dodávanie [...]

Liberáli sa hrajú na vojnu

23.03.2016

Minulý týždeň mi prišiel mail. Vraj Nostradamus v 16. storočí geniálne predpovedal, že v roku 2015 Mohamedán zaplaví Európu a mier už nebude. Niektoré časti: „Ruka Mohamedána bude stále napřažena po darech těch krajin a nároků nebude konce!“ „Peníze pozbudou ceny a chleba moc nebude – sucha a zbytečné výdaje – hlad. Rabování, násilí [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 22893x
Priemerná čítanosť článkov: 4579x

Autor blogu

Kategórie